Vacature Constructie Tekenaar/Werkvoorbereider

16/03/2022
74 E11 D35 A968 4587 82 D5 33 ACAFED1242

Join the Adventure!

Ben jij op zoek naar een avontuurlijke uitdaging in de bouwsector? Dan is deze vacature als Werkvoorbereider/tekenaar bij Van Riswick BV perfect voor jou! Als marktleider in het ontwerp en de bouw van adventure parken in Nederland en daarbuiten, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven professional met passie voor houtbewerking en staal, en ervaring met 3D CAD/CAM software. Of je nu een ervaren werkvoorbereider/tekenaar bent met een scherp oog voor detail of een junior met ambitie en technische affiniteit, bij Van Riswick BV krijg je de kans om te bouwen aan de meest avontuurlijke projecten.

Wie zijn wij:
Van Riswick BV is marktleider op het gebied van ontwerpen en bouwen van adventure parken. Wij ontwerpen en bouwen unieke indoor en outdoor adventure parken in Nederland en daarbuiten. Onze ontwerpen bestaan uit robuuste Douglashouten- en staalconstructies. Wij leveren maatwerk, zo ontwerpen wij bijvoorbeeld compacte klimparken, maar ook complete parken die uit verschillende adventure producten bestaan welke allemaal bij ons in de werkplaats worden gemaakt. Denk hierbij aan klimtorens, klim-elementen voor klimparcoursen, klimwanden, boulderwanden, zip lines, hangbruggen, boomhutten, speeltoestellen e.d.

Naast het ontwerpen en bouwen van adventure concepten zijn wij ook een service-organisatie die zich bezig houdt met het uitvoeren van technische inspecties, keuringen en onderhoud van klim objecten. Van Riswick is een dynamisch en groeiend bedrijf, ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Constructie Tekenaar / Werkvoorbereider.


Wie zoeken wij:
Een Constructie tekenaar / Werkvoorbereider met liefde voor het ambacht van houtbewerking/ staal en gevoel voor het werken met 3D CAD/CAM software. Je beheert de planning met je collega's en zzp'ers alsof het je tweede natuur is, indien nodig bezoek je zelfstandig de locatie.
Je bent in bezit van een rijbewijs, de Engelse taal is voor jou geen probleem. Je vindt internationaal reizen voor jouw werk geen probleem.

Ben jij die enthousiaste werkvoorbereider met oog voor detail waar we naar op zoek zijn? Dan maken we graag kennis met je! Nog weinig of geen ervaring met 3D software? Ook dan maken we graag kennis met je. Als je past binnen ons gepassioneerde team dan maken wij een echte constructie- specialist van je!

Wat hebben wij jou te bieden:

  • Een goed salaris en zeer goede arbeidsvoorwaarden;
  • Een goede pensioenvoorziening;
  • Fulltime werk;
  • Uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Een team met leuke en gemotiveerde collega’s!

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in een functie als Constructie Tekenaar / Werkvoorbereider bij het avontuurlijkste bouwbedrijf van Nederland? Stuur dan je motivatiebrief inclusief CV naar info@van-riswick.eu t.a.v. A. van Riswick.