We are hiring! All-round installer with no fear of heights.

20/02/2021
Bouwmedewerker

Wie zijn wij
Van Riswick BV is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van indoor en outdoor adventure- concepten waaronder klimparken, klimbossen en ziplines. Onze constructies bestaan uit hout en metalen elementen. Ons werkgebied is groot, zo bouwen we in Nederland, maar onze projecten bevinden zich ook regelmatig in het buitenland. Onze opdrachtgevers lopen uiteen van pretparken, bungalowparken en evenementenbureaus tot gemeentelijke instanties. Binnen ons team heerst ambitie en enthousiasme om samen iets bijzonders neer te zetten, waarbij mensen elkaar vanuit het eigen vakgebied aanvullen en inspireren om out-of-the-box te denken. In ons bedrijf streven wij naar een familiegevoel met hechte banden waarbij een vrolijke sfeer, open communicatie en eerlijkheid een belangrijke rol spelen.


Wie zoeken wij

Je bent ordelijk en beschikt over praktisch inzicht en creativiteit, daarnaast heb je samenwerken en veilig werken hoog in het vaandel staan. Een enthousiaste aanpakker die een waardevolle aanvulling aan ons team zal zijn en voldoet aan de volgende omschrijving:

Een afgeronde mbo-opleiding in de richting van Houttechniek, Bouwkunde of vergelijkbaar;
Je kan zowel in teamverband als zelfstandig werken;
Je draagt technisch en inhoudelijke verantwoordelijkheid voor jouw werkzaamheden;
Je kan goed vooruit denken;
Je bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit;
Je hebt absoluut geen last van hoogtevrees;
Je bent in bezit van rijbewijs B;
Werken in het buitenland is voor jou geen probleem;
Je kunt goed communiceren in de Nederlandse en Engelse taal.


Wat ga je doen
Wil je een avontuurlijke baan en wil je ook nog eens wat van de wereld zien? Samen met je teamgenoten voer je timmer- en onderhoudswerkzaamheden uit aan klimparken, klimbossen en stormbanen op verschillende locaties in Nederland en in het buitenland. Je werkt mee aan nieuwe projecten en voert daarnaast onderhoudswerkzaamheden uit, waaronder: het vervangen van kabels, verrichten van reparaties aan netvelden, vervangen of repareren van houten platformen en klim-elementen en aanpassingen aanbrengen aan houten constructies.


Wat hebben wij jou te bieden
Een leuke afwisselende baan met mogelijkheid tot doorgroeien binnen ons bedrijf. Werken in een professionele maar ongedwongen sfeer, waar eigen initiatieven zeer gewaardeerd worden, daarnaast:

Een goed salaris;
Een professioneel uitgeruste bedrijfsauto;
Een enthousiast en fanatiek team;
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en uiteraard uitzicht op een vast dienstverband;
Een bedrijf met een informeel karakter waar een prettige werksfeer heerst.
Hoe kun je solliciteren?

Voor meer informatie neem je contact op met Mandy Chin-Sie-Jen via telefoonnummer 035-203 00 88. Zij staat je graag te woord. Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@van-riswick.eu