Klimmen Outdoor Ommen
Outdoor

Adventurepark Outdoor Ommen

2022 Bouwjaar
3 Klimroutes
1 Via Ferrata
1 3D klimwand
21 Klim-elementen
1 Zipline
1 Basejump

Voor Outdoor Ommen ontwierpen wij een uniek compact klimpark voorzien van verschillende activiteiten vanuit de centrale klimtoren.

De klimtoren

Een echte eye-catcher!
Bij het ontwerp van een klimpark denken wij niet uitsluitend aan de functionaliteit. Voor Outdoor Ommen ontwierpen wij deze unieke toren met mooie details, een lust voor 't oog!
Een multi functionele toren als het centrale punt van het klimpark die toegang verleent tot de verschillende activiteiten.

Klimtoren Outdoor Ommen
Klimtoren Outdoor Ommen

Via Ferrata en 3D-klimwand

De toren aan twee zijden te beklimmen, zo heeft de toren aan een zijde een Via Ferrata route en aan de achterzijde een 3D-klimwand.

De Via Ferrata route biedt extra uitdaging voor de gevorderde klimmers. De 3D-klimwand aan de achterzijde heeft leuke speelse details is uitgevoerd met drie routes, verschillend in niveau van uitdaging.

Outdoor Ommen Logo elementen

Opvallende klim-elementen

Het klimpark is voorzien van drie klimroutes met in totaal 21 leuke en uitdagende klim-elementen. Aan de kopse zijde van het park is er gekozen voor logo klim-elementen in een opvallende kleur. Een zeer bewuste keuze, want deze zorgen ervoor dat het park al vanaf grote afstand goed zichtbaar is.

Zipline

Ook een compact park kan voorzien worden van een zipline!
Vanuit dee centrale toren maakten wij een vertrekpunt vanaf de tweede verdieping.

Zipline Outdoor Ommen
Zipline Outdoor Ommen
Expoglider Harderwijk
Continu Zekeringssysteem

Veiligheid

Door de opdrachtgever is gekozen voor het Expoglider continu zekeringssysteem. Dit is een continu zekeringssysteem waarbij de deelnemers vanaf het startpunt tot het eindpunt gezekerd zijn en niet los kunnen komen van de veiligheidskabel. Veilig en gebruiksvriendelijk! Het centrale wisselsysteem in de starttoren geeft toegang tot de vier routes.

Lees meer over het Expoglider systeem.
team-Mandy

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Mandy