Klimbos Keyvisual Harderwijk
Outdoor

Klimbos Harderwijk

2019 Bouwjaar
5 klimroutes
16m Vrije Val
200m Zip Coaster
1 Tipi Toren
1 Duo Zipline

Klimbos Harderwijk is gebouwd in 2019 en bestaat uit 3 klimroutes met een verscheidenheid aan leuke en uitdagende klim-elementen op verschillende hoogten. Dit adventurepark is het allereerste klimbos in Nederland waar wij een Zip Coaster in mochten bouwen. Naast de klimroutes en de Zip Coaster hebben wij, voor de echte waaghalzen, een durf element toegevoegd in de vorm van een Vrije Val activiteit. Tot slot is er een Duo-Zip aangelegd waarmee bezoekers in tweetallen kunnen tokkelen door het bos.

Klimroutes

De vijf klimroutes hebben een grote verscheidenheid aan leuke en uitdagende klim-elementen, zo heeft dit klimbos een klimwand met klompen, waarvan je van het onderste platform naar het bovengelegen platform dient te klimmen. Maar ook installeerden we hier een E-chopper en een kolenkar op een hoogte van 6 meter. Deze elementen zijn behalve leuk en uitdagend ook echte eye-catchers en geven het geheel een speels karakter!

klimbos harderwijk zip coaster
Maak een vlucht door het bos!

Zip Coaster

Doit klimbos beschikt als enige in Nederland over een Zip Coaster. Deze Zip Coaster gaat dwars door het bos. Door de hoge snelheid en de bochten krijgen deelnemers het gevoel in een echte rollercoaster te zitten.

Lees meer over het product Zip Coaster
Expoglider Harderwijk
Zekeringssysteem

Veiligheid

Als zekerheidssysteem wordt gebruik gemaakt van de Expoglider. Dit is een continu zekeringssysteem waarbij de deelnemers vanaf het startpunt tot het eindpunt gezekerd zijn en niet los kunnen komen van de veiligheidskabel. Veilig en gebruiksvriendelijk!

Lees meer over de Expoglider
team-Mandy

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Mandy

Vergelijkbare portfolio