Team Van Riswick

Branche-organisaties en instanties

Als bouwbedrijf bieden wij onze opdrachtgevers graag zoveel mogelijk zekerheid en streven wij altijd naar de hoogste kwaliteit. Wij zijn daarom aangesloten bij diverse branche-organisaties en instanties, en geven hieronder een beknopte uitleg.

ERCA

ERCA

ERCA staat voor European Ropes Course Association en is een Europese vereniging van touwparcours bouwers, instructeurs, redders, eigenaren en inspecteurs. De ERCA draagt zorg voor verbetering in de steeds populairder wordende touwparcoursen; veiligheid staat voorop. Ook verzorgt de ERCA gecertificeerde opleidingen en trainingen voor o.a. inspecteurs van touwparcoursen en worden er bijeenkomsten georganiseerd waar kennis en ervaringen worden gedeeld. Van Riswick BV is lid van de ERCA. Op deze manier zijn wij voortdurend in contact met de branche, kunnen we kennis en ervaring delen met de andere leden en zijn we voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen en vraagstukken in de markt.

Ga naar de website van de ERCA
SBB

Erkend leerbedrijf

Van Riswick BV is geregistreerd als een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat jonge enthousiaste studenten bij ons stage kunnen lopen. Samen met onze leermeesters zijn zij werkzaam op onze projecten.

Van Riswick BV voldoet aan alle voorwaarden om studenten een volwaardige leerwerkplek of stageplek te bieden voor de volgende MBO-opleidingen:

Assistent bouwen, wonen en onderhoud (niv 1);
Assistent installatie- en constructietechniek (niv 1);
Constructiewerker (niv 2).

Als student ben je bij ons echt onderdeel van het team. Je vindt bij ons een goede en veilige werkplek die aansluit bij jouw opleiding. Wij geven studenten de kans om zich te ontwikkelen door het beroep uit te oefenen waarvoor je in opleiding bent, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.

Heb je je opleiding bij ons afgerond en je diploma op zak? Dan is een dienstverband bij ons goed mogelijk, zodat je je verder kunt ontplooien en je een mooie toekomst in een avontuurlijk bouwbedrijf tegemoet gaat.

Interesse in een boeiende stageplek? Neem dan contact op met je mbo opleiding of school.

FunMania Aalsmeer toren timmerwerk
De jeugd is de toekomst. Daarom zijn wij er als Erkend Leerbedrijf trotst op dat we de nieuwe generatie mogen inspireren en opleiden voor een mooie toekomst in de bouw.
Benny
Van Riswick BV