RISW 21 EBDA BLVD 001
Indoor

EBDA Adventureparks

2021 Bouwjaar
6 weken Looptijd project
8 Zones
15 Activiteiten
2 XXL Speelkooien
1 ZipCoaster
1 Pumptrack

Wij bouwden voor onze klant in Saudi-Arabië het allereerste (indoor) adventurepark van het land in de stad Riyadh. De wens van de klant was een activiteitenlocatie te creëren voor familie-uitjes, een plek waar jonge kinderen uren kunnen spelen, maar waar ook de oudere kinderen en volwassenen terecht kunnen voor gezelligheid en een dagje avontuurlijk sporten. Ons ontwerpteam maakte een adventure-concept met een centrale toren en daaromheen verschillende zones met uiteenlopende activiteiten en een enorm terras.

Pumptrackzone

De op maat gemaakte pumptrack voor dit adventurepark is uitgevoerd in hout en breed inzetbaar. Het parcours is geschikt voor veel doelgroepen. Denk hierbij aan skaters, (stunt)steppers en BMX.

Climb-Up klimzone met autobelay

De klimzone bestaat uit 10 Climb-Up klimpanelen en vrijstaande klimobjecten. Deelnemers koppelen zich vast aan het autobelay-systeem en kunnen zelfstandig klimmen. De 10 Climb-Up panelen hebben wij voor onze klant gepersonaliseerd. Op elk klimpaneel is namelijk een landschap afgebeeld die terug te vinden is in het mooie Saudi Arabië.

Fun Tubing EBDA
Indoor Tubing Slide

Fun Tubing

Fun Tubing is de perfecte activiteit jong en oud. In een band glij je met hoge snelheid van de baan. Een superleuke activiteit!

Ninja Cage EBDA
XXL Play Cage

Ninja Zone

In de Ninja Zone plaatsten wij nóg een XXL Play Cage met extra uitdagende obstakels zoals in een Ninja parcours. Het aantal opeenvolgende uitdagende elementen dienen zo snel mogelijk te worden afgelegd. Kracht, behendigheid én fun, wie is er het snelst?

team-Mandy

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Mandy