Over ons onderhoud veiligheid

Over ons

Over ons

Onze slogan is “We Build Adventure.” Wij ontwerpen en bouwen klimparken, klimbossen, zip lines, boomparcoursen en net adventures. Maar bovenal ontwerpen we totaalbelevingen vol avontuur voor jong en oud. Al jarenlang adviseren en begeleiden wij met veel passie, enthousiasme en plezier organisaties bij de bouw van een klimpark of ander adventure concept. Dankzij onze ruime ervaring en brede bouwkundige kennis maken wij van uw idee een hoogwaardig, uniek eindproduct.

Van Riswick adventure park design

Advies op maat

Wij verdiepen ons in uw ideeën, maar komen ook zelf met suggesties. Samen komen we tot het ideale ontwerp. Met uw enthousiasme en onze kennis van zaken maken we een prachtig, uniek product.

IMG 6161
Wij zorgen ervoor dat wij ons eerst goed verdiepen in uw ideeën. Wij denken met u mee om samen tot het juiste resultaat te komen.
IMG 6161
Mandy
Van Riswick BV

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij bouwen avontuur en entertainment, maar verliezen duurzaamheid daarbij niet uit het oog. Voor al onze projecten werken wij uitsluitend met FSC en PEFC gecertificeerd hout. Dit hout is gegarandeerd afkomstig uit gebieden met duurzaam bosbeheer. Ook bij het ontwerp van onze klimparken en klimbossen houden we rekening met de natuur. We brengen zo min mogelijk schade toe aan aanwezige planten en bomen en werken met milieuvriendelijke materialen.