IMG 8247
Outdoor

270 Climbing Park

1 Adventuretoren
22,5 m Hoogte toren
5 Niveaus
6 Routes
1 Free Fall
2 Zipline

270 Climbing Park: De ultieme bestemming voor avontuurlijke mensen

In het Verenigd Koninkrijk heeft Van Riswick BV het outdoor adventurepark 270 Climbing Park gebouwd. Het park is ontworpen om de avontuurlijke mens het ultieme avontuur te bieden. Het park met een spectaculaire adventure toren, voorzien van een vrije val, biedt een uitdagende en unieke ervaring die nergens anders in Engeland te vinden is.

De opdracht van de klant luidde als volgt: creëer een adembenemend park met uitdagende activiteiten voor alle bezoekers. Daarnaast diende er een "Mission Impossible" route en een uniek eindonderdeel op maat te worden ontworpen en gebouwd.

270 Climbing Park

Grote variatie aan routes en elementen

De routes in 270 Climbing Park lopen zigzag door elkaar en eindigen in een enorme slurf naar beneden. Variërend van makkelijk tot zeer moeilijk, biedt het park een grote variatie aan elementen die zijn samengesteld uit een elementenboek met meer dan 250 elementen. Hierdoor kunnen klanten hun eigen park samenstellen en een unieke ervaring beleven.

Adventure toren 270 Climbing Park

Een spectaculaire adventure toren met een vrije val

De spectaculaire adventure toren heeft een hoogte van 22,5 meter en is voorzien van een vrije val. De toren geeft toegang tot de verschillende routes en zipline.

270 Climbing Park elementen

Veiligheid staat voorop

Veiligheid is bijbij elke adenturepark van groot belang. Daarom is het Expoglider Continu Zekeringssysteem als zekeringssysteem gebruikt. Dit systeem is het veiligste en duurzaamste zekeringssysteem in de branche en zorgt ervoor dat bezoekers met een gerust hart kunnen genieten van hun avontuur.

Lees meer over het Expoglider Continu Zekeringssysteem
team-Mandy

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Mandy

Vergelijkbare portfolio