key_Adventure-City-Rotterdam
Outdoor

Adventure City Rotterdam Outdoor

320 m Zip Coaster
5 Routes
5 Ziplines
2 Net Adventure
21 m Vrije Val

Op de voormalige tennisvelden aan de Dorpslaan in Rotterdam, bouwden wij een groot outdoor adventurepark welke door middel van een miniatuur Erasmusbrug verbonden is met het indoor gedeelte van Adventure City Rotterdam.

Het outdoor adventurepark heeft met een imposante toren van wel 23 meter hoog. Deze toren vormt het startpunt van de 5 verschillende routes. Vanuit deze toren is een vrije val activiteit vanaf 21 meter hoogte geïnstalleerd voor de echte waaghalzen.

Voor de kleine avonturiers zijn er twee netvelden om in te stoeien en tot slot bouwden wij op deze locatie Nederland’s allereerste Zip Coaster!

Adventure City Rotterdam Outdoor Erasmusbrug

Het klimpark

Het outdoor klimpark van Adventure City Rotterdam bestaat uit 5 verschillende routes, waarvan de hoogste route zich bevindt op 20 meter. De vrije val, een zipline-route, kinderroute en een Net Adventure maken ook het outdoor klimpark van Adventure City geschikt voor alle leeftijden.

Adventure City Rotterdam ZipCoaster

Zip Coaster

De allereerste Zip Coaster in Nederland hebben wij mogen bouwen in dit outdoor adventure park. Het startpunt bevindt zich op de derde verdieping van de adventure-toren, op een hoogte van 16 meter. De deelnemer zoeft met snelheden variërend van 20 tot wel 40 kilometer naar het eindpunt, een ware adrenaline-vlucht door de lucht!

Meer over de Zip Coaster
team-Mandy

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Mandy