Wij gaan verhuizen!

29-04-2021
Hier komt Van riswick BV

Wij hebben iets leuks te melden, wij gaan verhuizen! Afgelopen week hebben wij de sleutel gekregen van ons nieuwe pand. Waarom eigenlijk? Al enige tijd is er bij ons sprake van ruimtegebrek. Het kantoor, de werkplaats en het magazijn van waar wij nu zitten, zijn voor ons te klein geworden. De nieuwe locatie geeft ons de ruimte voor meer voorzieningen, wat resulteert in meer inspiratie en creativiteit met een nóg positiever effect op de productiviteit en natuurlijk veel werkplezier! Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in en kijken er enorm naar uit!

De nieuwe locatie in Weesp

We blijven gewoon aan de Flevolaan zitten, onze nieuwe locatie is namelijk 50 meter verderop, schuin tegenover van waar we nu nog zitten. Onze nieuwe locatie bestaat uit een ruimere werkplaats, een tussenverdieping met magazijnruimte en een bovenverdieping met een grote kantoorruimte.

Flevolaan Uitzicht vanuit 9c
Het uitzicht vanuit ons huidige kantoor op onze nieuwe locatie, rechtsboven bij de groene containers.

Eerst verbouwen

Het kantoorgedeelte van onze nieuwe locatie is sinds eind 1994 niet meer in gebruik geweest, wij mogen dus onze handen uit de mouwen steken! Hierdoor kunnen we wel een gloednieuwe kantoorruimte creëren, geheel naar onze wens! Op dit moment zijn wij druk bezig met het strippen van de kantoorruimte. Zo zijn de systeemwanden, het systeemplafond, de oude keuken en de vloer al verwijderd.

Klik hier om de video te bekijken die kort na de sleuteloverdracht door onze collega Mandy is gemaakt.

Inmiddels is de ruimte gestript en gaan we starten met het maken van een indeling. Daarna volgt het aankleden, gevolgd door de verhuizing.
Vanaf 1 augustus 2021 zullen wij in het nieuwe pand zitten. De komend tijd zullen we jullie via de verschillende kanalen op de hoogte houden van de verbouwing en onze verhuizing.

IMG 4357
Het kantoor volledig gestript.