Van Riswick Pro: Jouw expert in inspecties, trainingen en certificeringen voor adventure- en klimparken

27-04-2023
VR PRO 1

We willen graag onze laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf met jullie delen. Van Riswick BV heeft recentelijk Van Riswick Pro geopend, onze dochteronderneming die gespecialiseerde diensten aanbiedt voor adventureparken en klimparken. Dit omvat onder andere parkinspecties, trainingen voor klimparkpersoneel (instructeurs en redders), en reparaties en certificeringen van verschillende Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM).

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Van Riswick Pro een ERCA-gecertificeerd opleidingsinstituut is. Dit betekent dat onze trainingen voldoen aan de hoogste internationale standaarden en dat we het personeel van adventure- en klimparken kunnen voorzien van de beste kwaliteitstrainingen om hun werk veilig en professioneel uit te voeren.

Bezoek onze website op www.vanriswickpro.com voor meer informatie over Van Riswick Pro en onze diensten. We kijken ernaar uit om samen te werken met jouw bedrijf en bij te dragen aan een veiligere en betere ervaring voor de bezoekers van adventure- en klimparken.