Nieuwe activiteiten voor Adventure City Rotterdam

20-02-2023
Start project Adventure City Rotterdam 2023

Van Riswick BV start nieuw project bij Adventure City Rotterdam: Nieuwe activiteiten in aantocht!

We zijn er trots op dat we onze klant Adventure City Rotterdam opnieuw mogen verblijden met nieuwe activiteiten!

Een aantal jaar geleden bouwden wij het park Adventure City Rotterdam en onlangs zijn wij gestart met de bouw van nieuwe activiteiten die het park nog spectaculairder maken dan het al was.

Een van de nieuwe activiteiten die we aan het bouwen zijn, is een net-adventure activiteit. Hierbij wordt het binnen- en buitenterrein met elkaar verbonden, waardoor bezoekers in een geheel nieuwe dimensie kunnen spelen. Het is een avontuur waarbij het urenlang ravotten, springen en stuiteren centraal staat, te vergelijken met een 3D-doolhof op grote hoogte.

Maar dat is niet alles wat we in petto hebben. Van Riswick BV is bezig met de bouw van een mega tubingbaan op het buitenterrein. Hiermee creëren we een unieke ervaring die bezoekers op een opblaasbare band een waanzinnig snelle afdaling laat maken. Het wordt een adrenalinekick die je niet snel zult vergeten!

Het doel is om de bezoekers de beste ervaring te bieden. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe activiteiten een geweldige aanvulling zijn op het bestaande aanbod van Adventure City Rotterdam.

Nieuwsgierig naar hoe het er binnenkort uit komt te zien bij Adventure City Rotterdam? Wij hebben op Youtube alvast een voorproefje voor jullie: Impressie nieuwe activiteiten Adventure City Rotterdam

Updates over de voortgang van het project worden regelmatig geheeld op onze socials:

Facebook
Instagram