Nieuw bij Van Riswick: Outdoor Fitness apparatuur

15-07-2021
Outdoor Fitness

Met trots kondigen wij aan dat Van Riswick BV sinds kort ook Outdoor Fitness apparatuur aanbiedt, een ruim assortiment toestellen in aantrekkelijke uitvoeringen van metaal en houtlook. Onze fitnessapparaten zijn gecertificeerd en geschikt voor elke buitenlocatie, denk hierbij aan openbare parken, scholen, bejaardentehuizen of zelfs in de buurt van het strand.

UBX 050 SS Rider

Het assortiment bestaat uit cardio-toestellen, krachttoestellen, balanstoestellen, flexibiliteits-toestellen en nog veel meer. De apparaten zijn geschikt voor beginners en gevorderden en voor een grote leeftijdsgroep, van heel jong tot senioren, waarbij ook gedacht is aan de rolstoelgebruiker.

Er zijn losse toestellen verkrijgbaar, maar ook multifunctionele toestellen voor Street Workout, CrossFit en Calisthenics. De grote variëteit maakt het mogelijk om verschillende toestellen te combineren en daarmee een sportparcours naar wens samen te stellen. Daarbij kan een parcours prima afgestemd worden op een bepaalde doelgroep, want zo zal de keuze van fitnesstoestellen bij een sportclub anders zijn dan bij een school of een bejaardentehuis.


Crosffit
Active Urbanix Camden Gyms kickbox

Ook het creëren van complete beweegparken is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een sportpark met een combinatie van free-runnen en fitness, een gevarieerd aanbod en een uitdagende sportomgeving voor zowel jeugd als volwassenen! Ook hier geldt dat het parcours en de toestellen geheel op basis van de locatie en uw wensen kunnen worden samengesteld.

Binnenkort meer informatie op onze website hierover.

Eigenlijk al benieuwd naar de apparaten en graag al eerder informatie?
Dat kan zeker! Neem contact met ons op via T: 035-203 00 88 of klik hier om ons een email te sturen.