Grote renovatie Klimbos Garderen

17-01-2023
Groot onderhoud Klimbos Garderen 2023

Klimbos Garderen is een populair klimpark in Nederland, en onderging onlangs een grote renovatie om drie van de oudste routes van het park te vernieuwen. Het renovatieproject werd geleid door ons professionele team die de taak had deze routes volledig te herbouwen.

Tijdens de renovatie heeft het team verschillende onderdelen vervangen, waaronder platformen, klimelementen, staalkabels en Expoglider-profielen. Deze updates brengen niet alleen de routes naar de huidige veiligheidsnormen, maar zorgen ook voor een verbeterde klimervaring voor de bezoekers

Naast het onderhoud van de drie bestaande routes heeft het team ook een gloednieuwe route speciaal voor kinderen aangelegd. Deze nieuwe route heeft 7 klimelementen en is uitgerust met het Expoglider continu zekeringssysteem. Een leuke en veilige ervaring is voor jongere klimmers!

De renovatie van Klimbos Garderen verliep succesvol en bezoekers kunnen nu genieten van vernieuwde en verbeterde klimroutes voor een leuke en veilige ervaring. Daarnaast is de nieuwe kinderroute een geweldige toevoeging aan het park die zeker zal aanslaan onder gezinnen.

Klimbos Garderen onderhoud 2023
Michel en Sander tijdens montagewerkzaamheden.
Klimelement Klimbos Garderen
Een vernieuwd klim element in één van de drie bestaande routes.