Corona-update FunMania Aalsmeer n.a.v. persconferentie d.d. 28-09-2020

02-10-2020
FunMania Monkey Cage en Climb-Up pilaar

Er is al iets meer duidelijk over wat de nieuwe Corona-maatregelen inhouden voor bezoekers van FunMania Aalsmeer. Voor de komende drie weken gelden een aantal maatregelen die van invloed zijn op de reserveringen:

• Er geldt geen beperking voor de leeftijdscategorie t/m 12 jaar. De meeste kinderfeestjes kunnen gewoon doorgaan, echter mag er maar 1 ouder mee naar binnen en plaatsnemen op het terras. Voor de ouders/verzorgers die mee zijn voor bijvoorbeeld het vervoer van en naar Funmania, is het restaurant ingericht om te vertoeven tijdens het wachten. Hier kan uiteraard gewoon gebruik gemaakt worden van een hapje of een drankje.
• Voor alle doelgroepen vanaf 13 jaar geldt een restrictie van 30 personen waar onderling 1,5 meter afstand gehouden dient te worden. Neem telefonisch contact op indien u van plan bent om met een groep te komen met meerdere deelnemers in de leeftijd vanaf 13 jaar zodat er gekeken kan worden naar de mogelijkheden.
• Reeds geboekte tickets: Alle reserveringen worden handmatig nagekeken om te kijken of er, ten aanzien van het beleid, problemen ontstaan. U hoeft niets te doen, de meeste boekingen kunnen gewoon doorgaan, als er bijzonderheden zijn wordt er contact met u opgenomen en samen met u naar de opties gekeken.

Omdat er van dag tot dag dingen veranderen, is het handig om de Facebookpagina van FunMania Aalsmeer in de gaten te houden.